Videó: bérelt kisbusz sávot vált, közben a kamerás autónak ütközik a soroksári Auchannál

Szerkesztőségünk elektronikus postaládájába egy olvasói levél érkezett. Leveléhez egy fedélzeti kamerás felvétel csatolt, mely szombaton délelőtt készült a soroksári Auchan áruház parkolójában.

A felvételen jól látható, hogy három autó halad egymás mögött a belső sávban. Olvasónk harmadikként kisorol a külső sávba annak érdekében, hogy megpróbáljon felgyorsulni.

Az első autó az első lehetőségnél balra kanyarodott. A mögötte érkező kisbusz vezetője sávváltási manővert kezdeményezett annak érdekében, hogy (sebesség csökkentés nélkül) egyenesen tudjon tovább haladni, de vélhetően nem észlelte, hogy abba a sávban, amibe kisorolni szándékozik már egy másik autó halad, és összeütköztek.

Olvasónk a videó mellé elmondta, hogy a kisbusz bérelt volt, magyar rendszámú, de külföldi állampolgárságú sofőr vezette, aki nem beszélt magyarul.

A külföldi állampolgárságú vezető egyből elismerte felelősségét, de a biztonság kedvéért rendőr is volt a helyszínen. Sokat lehet hallani a kék-sárga visszavonásáról. És bár nem beszélt magyarul, érkezett hozzá tolmács, így volt biztosabb a dolog. A rendőrök 10ezer Forint bírsággal jutalmazták a mutatványát.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!