Videó: centiken múlt a tragédia; áttért, majd felborult a 81-es szemközti sávjába a Fiat vezetője

2021. november 18-án ütközött össze egy kamion és egy személygépkocsi a 81-es főúton, Székesfehérvár határában. A balesetnél a székesfehérvári hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínre riasztották a tatabányai tűzoltódarut is. A helyszínelés és a műszaki mentés idején az érintett útszakaszon félpályán haladt a forgalom – áll a Katasztrófavédelem közleményében.

A Budapesti Autósok Közössége megszerezte a kamion fedélzeti kamerájának felvételét.

A videón jól látható, hogy a szembe sávban érkező Fiat vezetője ismeretlen okból áttért a kamion sávjába. A kamion vezetője észlelte az érkező autót, ezért félrekormányozta a járművet, hogy elkerülje a frontális ütközést.

A manőver során a kamion lehajtott az útról, majd az út menti fának ütközött.

Ezzel szemben a személyautó vezetője miután észrevette, hogy áttért a szemközti sávba, vélhetően megpróbálta visszairányítani autóját, ami részben sikerül is, de de a hirtelen kormánymozdulatnak köszönhetően a videófelvételt készítő kamion mögött ismét áttért a szemközti sávba, ahol egy másik kamion sarkának csapódik, majd az út menti árokban felborul.

Az eset során senki sem szorult be a járművébe, azonban a személyautó vezetője súlyosan megsérült.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!