Videó: csúnyán benézte a vidékről fővárosba érkező autós a STOP táblát a Teve utcában

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint összeütközött két személyautó Budapest XIII. kerületében, a Teve utca és a Frangepán utca kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kellett számítani.

Információink szerint a képen látható kék színű KIA ProCeed gépkocsi figyelmen kívül hagyta a kereszteződésbe kihelyezett “állj, elsőbbségadás kötelező” táblát, és behajtott a csomópontba, ahol ütközött a szabályosan érkező Skoda Octavia kombi gépkocsival.

Az ütközés következtében a KIA utasterében található összes légzsák kinyílt. Oly módon, hogy légzsákban lévő patron füstje elárasztotta az utasteret. A fedélzeti computer viszont mindent letiltott. A tiltásnak köszönhetően az autó vezetője a működésképtelen pedálok miatt képtelen volt az autót lefékezni, ami több méteren keresztül gurult magatehetetlenül.

Szerkesztőségünk úgy értesült, hogy a kék autóban ülők nem voltak ismerősek a környéken, ez vezethetett ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyták a STOP táblát.

Videón a becsapódás pillanata

A Budapesti Autósok Közössége videómegosztójára felkerült egy fedélzeti kamera videója, melyen jól látható, hogy a vétkes autós hatalmas erővel csapódik be a fehér gépkocsiba.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!