VIDEÓ: Csúnyán elintézte a Porschét a rendőrök elől menekülő eltiltott sofőr Nyíregyházán

Korábban beszámoltunk róla, miszerint kerítésnek, majd egy fának ütközött egy személygépkocsi Nyíregyházán, a Kökény utcában. A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik áramtalanították az autót. A balesetben egy villanyoszlop is megrongálódott, ezért a helyszínre érkeztek az áramszolgáltató munkatársai is.

Információink szerint a képen látható Porsche luxusautó vezetőjét a balesetet megelőzően igazoltatni szerették volna a rendőrök, de nem állt meg a rendőri jelzésre, gázt adott, és megpróbált elmenekülni.

A luxusautó nagy sebességgel haladt a Kökény utcában, amikor megcsúszott a nedves úttesten, ebből kifolyólag a gépkocsi vezetője elvesztette uralmát a járműve felett, ami az út menti kerítésnek, majd egy fának csapódott.

Felvettük a kapcsolatot a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei RFK sajtóosztályával, hogy további részleteket megtudjunk az esetről.

Szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményünket változtatás nélkül az alábbiakban olvashatják:

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. május 17-én délután Nyíregyházán akartak ellenőrzés alá vonni egy Porsche típusú személygépkocsit, annak vezetőjét, és utasát. A járművezető a rendőrök, megállásra felszólító megkülönböztető fény és hangjelzését figyelmen kívül hagyta és a jármű sebességét tovább növelve megpróbálta kivonni magát a rendőri intézkedés alól.

A rendőrök szolgálati gépkocsijukkal követték a járművezetőt, amely -feltehetően eltúlzott sebessége miatt- lesodródott az úttestről, és egy út melletti lakóház kerítésének, valamint egy villanyoszlopnak ütközött. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 36 éves nagykállói férfit a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta.

A rendőrök a férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították és közúti veszélyeztetés valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Foto: Baleset-info.hu / minden jog fenntartva /Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply