Videó: Közút terelését bombázta le, majd kétszer is elhajtott egy autós az M4-esen, de végül elkapták

Terelésbe hajtott, lelépett

Október 22-én, péntek délelőtt az M4-es autóúton Albertirsa térségében az egyik munkaterületünkbe hajtott be egy személygépkocsi. A munkaterület előtt számos nagyméretű, sárga hátterű figyelmeztető tábla volt kint, melyeken két lépcsőben a sebességet is korlátoztunk, illetve a táblákon munkavégzésre és sávelfogyásra figyelmeztető jelzések is voltak. ⚠️ Ennek ellenére a belső sávban nagy tempóval haladt a jármű és szinte fékezés nélkül csapódott a tábláknak, melyek az ütközés erejétől a másik pályaoldalra is átrepültek. A sofőr pár perccel később elhagyta a helyszínt, miután átrendezte a terelőelemeket. Az útellenőrünknek végül körülbelül 🔟 kilométerrel később sikerült megállítania a sérült gépjárművet. Amíg hívták a rendőrséget, a sofőr beszállt egy közben megálló autóba és újból elhagyta a helyszínt, de a rendőrök később utolérték. 👮🏻‍♂️

A gyorsforgalmi utakon minimum 5️⃣0️⃣0️⃣ és 2️⃣5️⃣0️⃣ méterre a helyszínt fix előjelző táblák vannak kihelyezve, ezeket külön előjelző autókkal és a pálya felett található digitális kijelzőkön keresztül még korábban megerősítjük a járművezetők részére. 🚗 Érdemes ezeket a jelzéseket a fenti eset miatt komolyan venni és betartani, és vezetés közben az utat, a táblákat, a forgalmat is figyeljük!

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!