Videó: Megállt az M85-ös autóúton, hogy elolvassa a táblákat – centiken múlt a tragédia

Az M85-ös autóút 25-ös kilométerszelvényénél október 28-án, csütörtök reggel haladt egy személyautó, akinek a sofőrje a későbbi elmondása alapján azért lassított, hogy a táblákat figyelmesebben meg tudja nézni. A mögötte haladó sofőr viszont ezt későn észlelte vagy nem számított rá, hogy az a jármű megáll és az utolsó pillanatban sikerült elkerülnie az ütközést, de a manővere közben lehajtott az útról majd keresztbe fordult a pályán. A két leállósávon álló személygépkocsit a csornai mérnökségünk útellenőre észlelte és megállt biztosítani a helyszínt. 👷🏻‍♂️ Szerencsére személyi sérülés nem történt.
 
Az autósokat kérjük, hogy mindig figyelmesen vezessenek, tartsanak megfelelő követési távolságot, illetve, ha lehet, akkor előre tervezzék meg útvonalukat, ezt megtehetik az utinform.hu oldalunkon vagy ingyenes telefonos navigációs applikációkon keresztül is. 📲

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!