Videó: pár centin múlott, hogy kamionba rohanjon egy teherautó az M1-esen

Kedd délelőtt az M1-es autópálya 156-os kilométerszelvényénél rögzített egy balesetet a forgalomfigyelő kameránk. 📹 A külső sávban a kamionok a közeli tengelysúlymérő állomásra soroltak ki, emiatt kisebb torlódás volt. Viszont szintén a külső sávban nagy sebességgel haladt egy kisteherautó, ami gyakorlatilag fékezés nélkül esett rá a kamionra. 😱 Csak az utolsó pillanatban tudta a kormányt elrántani, szerencsére csak anyagi kár lett és nem tarolt le senkit a jármű a belső sávban. 🙏🏻

A pálya másik oldalán dolgoztak éppen a Magyar Közút lébényi mérnökségének szakemberei, akik gyorsan a balesetező jármű segítségére siettek és így rövid időn belül el tudták takarítani a törmeléket. 👷🏻‍♂️ Ennek is köszönhetően a kisteherautó gyorsan le tudott húzódni a leállósávra, ahol az útellenőrünk biztosított nekik fedezéket.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!