VIDEÓn a tragédia: rendőrök elől menekülő embercsempész falnak csapódott autója, Mórahalmon

Eddigi információk szerint egy épület falának csapódott, majd az oldalára borult egy személyautó Mórahalmon, a Szegedi úton (az 55-ös számú főúton). A baleset 2021. december 13-án 23 óra 40 perc körül történt. A balesethez műszaki mentés céljából a szegedi és a ruzsai hivatásos, valamint a mórahalmi önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, amelyet a munkálatok idejére lezártak.

Egy szerb honosságú egyterű sofőrje a mélységi ellenőrzésben résztvevő rendőröket meglátva, nagy sebességgel megpróbálta elhagyni a helyszínt, azonban a járművel egy háznak ütközött. A balesetben hét illegális migráns életét vesztette és négyen megsérültek.

A rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a főutat teljes szélességében lezárták.

Fotó: MTI Donka Ferenc
Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

A Tv2 Tények most megszerezte az utcai kamera által rögzített felvételt, amelyen látszik a szörnyű baleset.

Előkerült egy videó, amelyen látszanak a Mórahalmon történt rettenetes baleset pillanatai, amikor is hét ember lelte halálát, miközben a rendőrök elől menekültek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!