Videón, ahogy kedden kora este hat autó csapódik egymásba a Budaörsi úton

A Budapesti Autósok Közössége YouTube csatornájára egy újabb fedélzeti kamera felvétel került fel. A helyszín, a XI. kerületi Budaörsi út.

A fővárosból kifelé vezető oldalon két baleset történt röviddel egymás után.

A police.hu kedden 18:45-kor kiadott közleményében olvasható, hogy eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze négy autó 2021. november 9-én 17 óra 17 perckor a XI. kerületben a Budaörsi út kifelé vezető oldalán a Pannonhalmi út magasságában. Az elsődleges adatok szerint a balesetben két ember sérült meg. A baleset miatt lassító járművek közül két autó ütközött össze. Ebben a balesetben nem sérült meg senki.

A balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeznek. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt torlódásra kell számítani, a forgalom rendőri irányítás mellett a halad.

A Budapesti Autósok Közössége olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette az esetet, ahogy azt is, hogy mi okozta a tömegbalesetet.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Forrás: Budapesti Autósok Közössége

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!