Videón ahogy lebombázza az ittas Mercis az ételfutár autóját a Havanna lakótelepen

Összeütközött két személyautó Budapest XVIII. kerületében, a Barta Lajos utca és a Csontváry Kosztka Tivadar utca kereszteződésében. A balesethez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt lezárták.

A Baleset-Info.hu, illetve a Havannások Facebook-csoport információi alapján Kispest felől, a Baross utca irányába haladó Daewoo Matiz ételfutár a Barta Lajos utcáról a Csontváry Kosztka utcába, balra nagy ívben akart kanyarodni, ezért lassított, bekapcsolta az irányjelzőt, a visszapillantó tükörbe nézett és megkezdte a kanyarodást.

Ekkor azonban a szintén a Baross utca felől nagy sebességgel érkező Mercedes a Daewoo mögött lassító autókat kikerülve a futár autójának bal hátuljába rohant, majd egy oszlopnak csapta a Matizt.

A Havannások csoport kommentjei szerint a Mercedes sofőrje ittas állapotban vezette autóját, illetve nem először közlekedett közveszélyesen. Információink szerint a Mercedes vezetőjét vérvételre kórházba szállították, továbbá a futárt az éjszaka folyamán kiengedték a kórházból, de komoly fájdalmai vannak.,


Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply