VIDEÓn ahogy porig ég egy BMW az M86-oson

Csütörtökön az M86-os autóúton Vásárosfalu térségében rögzítette a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája, ahogy egy autó lángra kap. A @katasztrofavedelem_hivatalos szakemberei 👨🏻‍🚒 pár perc alatt kiértek, de a járművet ők sem tudták megmenteni. ☹️ Viszont szerencsére senki nem sérült meg az eset során. 🙏🏻

A hasonló szituációk során arra kérjük az autósokat, ha ilyen helyzetbe kerülnének, akkor minél hamarabb szálljanak ki az autójukból, vegyenek fel láthatósági mellényt 🦺 és a szalagkorláton túl, megfelelő távolságból kérjenek segítséget. A leggyorsabb, ha a 1️⃣1️⃣2️⃣-t hívjátok, ha a telefonotok lemerült vagy mondjuk nincs térerő, akkor az SOS segélyhívó oszlopainkat is tudjátok használni.

Sajnos az utóbbi időben egyre több BMW motortere gyullad ki. A TotalCar az alábbi cikkében is foglalkozott ezzel az esettel:

https://totalcar.hu/magazin/kozelet/2019/04/08/miert_gyulladnak_ki_a_bmw-k

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

One thought on “VIDEÓn ahogy porig ég egy BMW az M86-oson

  1. Már csak az a kérdés, látva a rengeteg esetet, hogy ki az az ostoba barom, aki ezek után bmw-t vesz a pénzéből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!