Videón, ahogy szalagkorlátnak csapódik, majd a tetején áll meg egy autó az M1-esen

Csütörtökön kora reggel az M1-M7 bevezető szakaszán rögzített elképesztő képsorokat a Magyar Közút egyik forgalomfigyelő kamerája. Egy személyautó nagy erővel csapódott a szalagkorlátnak, majd felborult.

Szerencsére többen is azonnal megálltak, azon kívül, hogy rögtön a bajba jutott sofőrnek nyújtottak segítséget, profi módon zárták a baleseti helyszínt, bevédve a balesetet szenvedett férfit. A sofőr az útellenőrünknek azt mondta, hogy egy másik autóval a holttérben koccantak és ezért szaladt ki a sávból és ment neki a szalagkorlátnak.

Arra járó rendőrök, mentősök és egy egészségügyi dolgozó is megállt, hogy segítsen, utánuk pár perccel érkeztek meg azok a mentősök, rendőrök e katasztrófavédők és az útellenőrünk akiket riasztottak a helyszínre. Példaértékű volt a gyors és szakszerű segítségnyújtás és ami a legfontosabb, a brutális felvételek ellenére nem történt nagyobb személyi sérülés.

Vigyázzunk egymásra, biztonságunk egymás kezében van!

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!