VIDEOra vették, ahogy egy tolató kamionba rohant egy másik kamion az M4-es autóúton

Péntek kora délután az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Abony térségében az egyik lehajtón túlment egy kamionos, utána megállt és lassan elkezdett visszatolatni.

Sokan ki tudták kerülni, de jött egy másik kamion, ami gyakorlatilag fékezés nélkül telibe találta a szabálytalanul közlekedő, tolató járművet.

Egy harmadik kamionos pedig éppen csak az utolsó pillanatban tudott megállni és szerencsére nem csapódott be a két összetört járműbe. A karambolozó kamionok teljes egészében elfoglalták a pályát. Sokan így újabb veszélyes manőverekkel a belső sávból vagy ugyanúgy tolatva kerülték ki a lehajtóágon a balesetet.

A ceglédi és szolnoki szakembereink, illetve a rendőrség a helyszínre érkezve a szükséges előjelzéseket kihelyezték és megkezdődhetett a műszaki mentés. A baleset 13 óra előtt történt és nem sokkal 22 óra előtt fejeződhetett be a roncsok elszállítása és a törmelékek, illetve a tolató kamionból kiömlő napraforgómag eltakarítása, tehát 9️⃣ órán át volt a helyszínen pályazár, szerencsére a pont ott lévő abonyi csomóponton keresztül viszonylag kis kerülőt kellett tennie az arra közlekedőknek és ami ennél is fontosabb, csodával határos módon csak egy könnyű sérült volt a balesetben.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply