Villamos ütközött autóbusznak Pesterzsébeten

Villamossal ütközött össze egy menetrend szerint közlekedő autóbusz Budapest XX. kerületében, a Kossuth Lajos utca és a Jókai Mór utca kereszteződésében. Az esethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A mentők is a helyszínen vannak.

Az eset során egy menetrend szerint közlekedő 148-as autóbusz és egy 51-es villamos ütközött össze. Cikkünk megjelenéséig nem derült ki, hogy ki hajtott át a kereszteződés tilos jelzésén.

A balesetnek 4 könnyebb sérültje van.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején

  • Az 51-es villamos a Gubacsi út/Határ út és a Nagysándor József utca között, az 52-es villamos pedig az Ősz utca és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között nem közlekedik. Pótlóbusz jár a Gubacsi út/Határ út és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között.
  • A 66-os és a 148-as autóbusz a Határ út metróállomás, illetve Kőbánya-Kispest metróállomás felé terelve közlekedik, nem érinti a Mártírok útja megállót.
  • A 23-as autóbusz módosított útvonalon jár a Boráros tér felé, nem érinti a Tátra tér megállót.

Foto: Baleset-info.hu / K. Attila

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!