Villamossal ütközött egy Mercedes a XI. kerületben

Villamossal ütközött össze egy személyautó szerda este Budapest XI. kerületében, a Sárbogárdi úton. A balesethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók riasztották, akik áramtalanítják az autót. A baleset akadályozza a villamosforgalmat az érintett szakaszon.

Az eset során egy Mercedes személyautó és a Hűvösvölgy végállomás felé tartó 4126-os pályaszámú Tátra T5C5K villamos ütközött össze. Az ütközés következtében a szerelvény első tengelye kisiklott.

Az eset során a villamos vezetője a lendülettől kifejelte a szélvédőt,. őt a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította. Úgy tudjuk, hogy a baleset pillanatában nem működtek a jelzőlámpák a kereszteződésben.

A baleset miatt a 19-es és a 49-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Móricz Zsigmond körtér M és Kelenföld vasútállomás M megálló között baleset miatt. Az 56-os villamos Hűvösvölgy és a Móricz Zsigmond körtér M között közlekedik.

Foto: Baleset-info.hu / JOKER

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

4 thoughts on “Villamossal ütközött egy Mercedes a XI. kerületben

  1. Ennek a balesetnek a Sárbogárdi úthoz elég kevés köze van. A helyszín elsődlegesen a Bartók Béla út (azon haladt a villamos) és a Karolina út, illetve a Tétényi út (valamint a Sárbogárdi út) csatlakozása.

  2. Tisztelt cikk író, JOKER!
    Elhiszem, hogy kell bizonyos karakterszám, de miért kell beleírni mindig, hogy a fővárosi tűzoltók áramtalanítják a járművet? Azt miért nem írja le, hogy a fővárosi mentőket riasztották, akik ellátják a sérülteket? Mellesleg a villamost nem kell áramtalanítani, ha már az autót igen? A villamosban kicsit több amper szaladgál… Egyébként a múszaki mentést nem csak a tűzoltóság végzi, hanem a BKV is. Ilyenkor minden esetben kimegy a vonalműszak, aki megvizsgája a járművet, hogy “lábon” tud-e a kocsiszínbe menni, vagy vontatni kell-e, keletkezett-e rajta olyan sérülés ami további veszélyhelyzetet tud okozni, stb. De gondolom a műszaki oldal ezen részével nincs teljesen tisztába.
    Ennyi fényképet feltenni felsleges, főleg úgy hogy 4 kép szinte ugyanazt mutatja, pár másodperc eltéréssel, és 2 képpár is szinte azonos. Minek ennyi kép? Ettől nem lesz nagyobb a “cikk”.
    És mégegy dolog: ha az autó rendszáma ki van takarva, akkor a villamos azonosítószáma is legyen kitakarva! Ez is személyiségi jogok marhasághoz tartozik.
    Bocsánat, de ez a véleményem, teszik vagy sem. Mindenki jobban örülne egy jól megszerkesztett, felesleges szövegtől mentes cikknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!