Busznak ütközött, majd villanyoszlopot döntött egy Toyota a Budaörsi úton

Toyota Yaris-szal igyekezett egy férfi az M1-M7 bevezető szakaszán a BAH-csomópont felé kedden kora délután. A Sasadi út magasságában az őrmezei buszvégállomás felé vezető alsó úton haladt, amikor valószínűleg rosszul lett, mert elvesztette uralmát a járműve felett.

Jobbra sodródott és nekiütközött az épp a megállóban lévő 188E jelzésű busz bal hátsó sarkának, majd a jobbra kanyarodó sávból továbbment egyenesen.

Felugratott a járdára és az ott álló két oszlop által alkotott kapun éppen átfért, közben mindkettőt belülről súrolta, ezután keresztül hajtott a Koszorúslány utcából a Budaörsi útra kanyarodó sávokon és lassítás nélkül a sarkon álló villanyoszlopnak rohant, amely megdőlt a becsapódástól, a Yaris pedig a járdára csapódott. Szerencsére az ámokfutás közben gyalogost nem ütött el, és más járművel sem ütközött.

A sofőr nem használta a biztonsági övét, így a légzsákkal együtt a kormánynak csapódott, amely ettől eltört. Sérülései és állapota miatt nem is tudták a helyszínen meghallgatni, végül a mentők vitték kórházba, a Rendőrség pedig lefoglalta a roncsot és a rendőrségi tárolóhelyre szállította.

A szakértői vizsgálat valószínűleg majd arra is ki fog terjedni, hogy a balesetet okozhatta-e műszaki hiba.

Fotók: Baleset-Info.hu

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!