Vízelvezető árokba csapódott egy Peugeot Sörédnél

Söréd közelében, Székesfehérvár irányából közlekedett egy Peugeot 206-os gépkocsi, haladása közben (eddig tisztázatlan körülmények között) egy balra ívelő kanyarban előszőr a jobb oldali útpadkán megcsúszott, majd a gépkocsi irányíthatatlanná vált, átsodródott a menetiránnyal szembeni forgalmi sávba, ahol a vízelvezető árok falának csapódott.

A nagy sebességgel becsapódó gépkocsi a becsapódástól körülbelül 15m-re állt meg a vízelvezető árokban.

Egy fő utazott a gépkocsiban, aki a baleset után önerejéből kiszállt a törött Peugeotból, azonban a helyszínen megtudtuk a Rendőrség munkatársaitól, hogy a gépkocsit vezető úr, nem használta a biztonsági övet. A Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a gépkocsivezető súlyos, életveszélyes gerinc és fejsérülést szenvedett, a helyszíni ellátás után Székesfehérvárra szállították további kivizsgálásra és ellátásra.

A baleset helyszínén a műszaki mentés és helyszínelés idején teljes útzár volt érvényben. A Móri és Csókakői tűzoltók áramtalanították a gépjárműt és levontatták a közeli bekötőútra.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

bdmv

Forrás: RescuePress

error: Hozzáférés megtagadva !!