Vizesárok felett lógott egy Toyota, miután fél frontálisan ütközött egy Citroennel Baracskán

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint összeütközött két személyautó Baracskán, az Országút utcában, azaz a 7-es főút belterületi szakaszán. A karambolnál az érdi hivatásos, a váli önkormányzati és a martonvásári önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egységek áramtalanították a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelik.

Az eset során egy Toyota Rav4 és egy Citroen C5 kombi ütközött össze. Helyszíni információink szerint a Citroen Fehérvár felől érkezett, a lejtőn lefelé. Haladása során ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol ütközött a szemből érkező Toyota RAV 4 gépkocsival.

Az ütközés hatására mindkét jármű megpördült, majd a Citroen az út menti járdán húzódó kerékpárútra, a Toyota viszont egy ház kocsibehajtójára, illetve a jobb hátulja a bejáró melletti vizesárok fölé sodródott. A Katasztrófavédelem munkatársai a vizesárok fölé sodródó kasztnit létra segítségével rögzítették.

A Toyota vezetője könnyebb sérülésekkel megúszta (megütötte a légzsák). A jobb első ülésen (gyerekülésben) helyet foglaló kislány szintén nem sérült meg.

A sofőr mögötte ülő hölgy viszont súlyosan megsérült. Őt, és a Citroen vezetőjét a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította.

A Toyota mögött egy E osztályos Mercedes személyautó érkezett, amit a lerepülő alkatrészek találtak el.


A bejegyzés elkészítésében közreműködött,
és a műszaki mentést végezte:

viber_kép_2021-12-26_20-46-26-571


Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply