A tiltó tábla ellenére kanyarodott balra, a 6-os villamos elé egy Volkswagen vezetője a Margit körúton

Villamossal karambolozott egy személyautó Budapest II. kerületében, a Margit körúton, a Kis Rókus utcánál. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

A Margit körúton, a Margit híd felé közlekedő személyautó a vasárnap délutáni csúcsforgalomba került. Így arra gondolt, hogy alternatív útvonalat keres annak érdekében, hogy elkerülje a dugót. Ezért a kerülőutat a Kis Rókus utcán keresztül próbálta kivitelezni, de vélhetően figyelmen kívül hagyta a tilos jelzést, és megkezdte a balra fordulást. De az érkező 2025-ös pályaszámú 6-os villamossal nem számolt, így összeütköztek.

A villamos hosszú métereken keresztül tolta a Volkswagen Golf gépkocsit, mire meg tudott állni, szerencsére nem siklott ki.

Az autóban ülő román nemzetiségű házaspár könnyebb sérülést szenvedett, de őket további vizsgálatokra a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította. A villamoson szerencsére nem sérült meg senki.

A villamossínre tévedt személyautót a Katasztrófavédelem darus autószállítója emelte le a sínről.

17:22 től egészen 18:34-ig A 4-es és a 6-os villamos helyett a Széll Kálmán tér és a Jászai Mari tér között pótlóbusszal lehetett utazni.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply