Vonat elé hajtott a Chevrolet Tapolcán – GALÉRIA

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint elsodort a vonat egy személyautót a 77-es főút 49-es kilométerénél található vasúti átjárónál, Tapolca belterületi szakaszán, a Keszthelyi útnál.

A balesethez riasztott badacsonytomaji hivatásos és tapolcai önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadítottak egy beszorult embert és áramtalanították a gépkocsit. A helyszínre mentőhelikopter is kiérkezett.

A MÁVINFORM tájékoztatása szerint a Balatonszentgyörgyről Győrbe tartó, Tapolcáról 6:41-kor továbbindult InterRégió vonat (IR9600) elé hajtott egy személyautó Tapolcánál. Az átjáróban a fénysorompó jól működött, tilosat jelzett a közút felé. A vonaton senki sem sérült meg. A helyszínelés végéig – várhatóan 10-11 óráig – szünetel a vonatforgalom Tapolca és Lesencetomaj állomások között. Emiatt a vasúttársaság pótlóbuszt rendel. A Balatonszentgyörgy-Tapolca-Ukk vonalon közlekedő vonatok esetében hosszabb eljutási időre kell számítani a baleset és az átszállások miatt.

Az ütközés hatására a Chevrolet a betonkerítésre csapódott. A vonat mintegy 50 méterrel arrébb tudott megállni.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.
A bejegyzés elkészítésében közreműködött:

Leave a Reply