Vonat sodort el egy Volkswagent a szászbereki vasúti átjáróban

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint vonattal ütközött össze egy személyautó a 32-es főúton, Szászberek határában, egy vasúti átkelőnél. A járműben egy ember utazott, őt a mentők vizsgálják. A műszaki mentést végző szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit.

A Mávinform közleménye szerint a Szolnokról Vámosgyörkre 13:16-kor elindult (35715-ös számú) személyvonattal ütközött egy gépkocsi Szászberek közelében. Az ütközés következtében a Bz motorvonat egyik tengelyével kisiklott. A helyszínelés és a műszaki mentés végéig – várhatóan késő estig – szünetel a vonatközlekedés Újszász és Jászladány állomások között, ezért pótlóbusz szállítja az utasokat. A Szolnok-Újszász-Vámosgyörk vonalon hosszabb eljutási időre és késésekre kell számítani.

A legnagyobb közösségi média helyi csoportjaiban található hozzászólások alapján a Volkswagen vezetője áttörte a félsorompót. Az eset során a vonaton tartózkodók közül 1 személy könnyebben (kézsérülés), továbbá a gépkocsi vezetője sérült meg. Utóbbit a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Foto: MÁVinform

Leave a Reply